Contact

Wilt u contact met een van onze medewerkers? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

De Toolkit Jeugdparticipatie is onderdeel van Be Involved. Be Involved is de verzamelnaam van verschillende instrumenten ter bevordering van jeugdparticipatie in gemeenten. Het is een initiatief en product van Stichting Alexander en het Verwey-Jonker Instituut.
 
St-Alexander-logo
Stichting Alexander is een niet-commercieel, landelijk instituut voor jongerenparticipatie en actiegericht jongerenonderzoek. Met bijna 20 jaar ervaring in alle leefdomeinen van jongeren, van zorg tot onderwijs, van gezondheid tot cultuur en van wonen tot werken, is Stichting Alexander in staat jeugdparticipatie werkelijk op een hoger plan te brengen. De aanpak van Stichting Alexander leidt tot oprechte betrokkenheid en een sterkere sociale binding, tussen jongeren en in relatie tot andere generaties. Voor een meer uitgebreide portfolio (methodologie, producten en opdrachtgevers en publicaties) verwijzen we u graag naar www.st-alexander.nl.

VerweyJonker-logo
Het Verwey-Jonker Instituut is een onafhankelijk onderzoeksinstituut op sociaal-maatschappelijk terrein in Utrecht. Het biedt zijn opdrachtgevers wetenschappelijk onderbouwde, oplossingsgerichte en creatieve vormen van onderzoek en advisering. Voor de doelgroep jeugd liggen de accenten op jeugdcriminaliteit en risicogedrag, (lokale) jeugdzorg, jeugdparticipatie en multiprobleemgezinnen. Ons uitgangspunt: jeugdbeleid dat rendeert voor álle kinderen is een bepalende factor voor de sociale kwaliteit van onze samenleving. Ga voor meer informatie over de organisatie, werkwijze, opdrachtgevers en publicaties naar www.verwey-jonker.nl.

De toolkit is mede mogelijk gemaakt door het ZonMw-programma 'Vrijwillige Inzet'.

joomla template 1.6